Askisi.Net
  Giriş or Kayıt Ol AnaSayfa Uye Girisi E-kart Siirler UyeResimleri AskHikayeleri ArkadaslikClubu Sohbet  
Seçenekler










 
Askisi.Net Uyeler Bölümü






 
Askisi.Net Linkler Bölümü






 
Askisi.Net Online Olanlar
Üyelik:
Son Üye: tutku
Bugün: 0
Dün: 0
Toplam: 2970

Ziyaretçi: 74
Üye: 0
Toplam: 74
 
Askisi.Net Online Sohbet
Messenger ©
Baglanmayi Bekliyor...
 
[ Ana Sayfa ]   [ Hikaye Gönder ]   [ Bütün Hikayeler ]   [ Arama Sayfası ]   [ En İyiler ]   [ Rasgele Hikaye ]

Gönderen :
   Ziyaretci
Okunma Sayısı :
   1354
Puanlama :
   
Hikayeye Puan Verin
  1 Puan
  2 Puan
  3 Puan
  4 Puan
  5 Puan
  6 Puan
  7 Puan
  8 Puan
  9 Puan
  10 Puan
Mektup
Bana sevgiyi anlatsana. belki inanmayacaksin ama inan hic tatmadim o toz pembe dusleri. hani insanin ayaklari yere basmiyormus, kotuluk kalmiyormus dunyasinda, onsuz bir an bile yapamiyormus, ekmegin tuzun havan suyun oluyormus, en pisirik adam bile ona zarar gelecegini anlasa dikilirmis koca dunyanin karsisina, en hircin ve azgin sular durulurmus kalbin bir kus gibi atarmis onun yaninda, olum bile korkutmuyormus artik onlari diyorlar.

Sen sevdinmi hic. ne olur banada anlat. neyimi ? beni sevmedinmi ? onu anlat. peki yalan soyledim, tabiki bende seni sevdim hemde cok hemde delicesine herseyden cok cilginlar gibi. bu anlatilmaz ancak yasanir cinsinden. sadece senden de duymak istedim. askim ssevgilim bebegim birtanem goncam dunyanin butun guzellikleri yaninda sonuk kaliyor. ah, okadar guzelsinki kiyamiyorum sana bakmaya. benimle evlenirmisin?

Ama korkuyorum ask biter diyorlar. aliskanlik baslar diyorlar. gulerim. hic bitermi bir garip bir melege nasil alisir. o bir melek. garip onu olene kadar sevmezmi soylesene. melegim, seni seviyorum. seni seviyorum. seni seviyorum.

Kim derdi bir gun ayri dusecegiz diye. hemde ikimizde deliler gibi severken. simdi butun huzunlu sarkilarda agliyorum. dinlemiyorum simdi hicbir sey. ama nereye baksam seni goruyorum seni yasiyorum avuclarima aliyorum ellerini sıkiyorum sıkiyorum sanki gideceginden korkuyormus gibi. ıcim bosaldi sanki bedenim yok oldu acili bir ruhum simdi. nefsim yok oldu heveslerim umitlerim tatlarim, neyim ben simdi hadi onu soyle simdi bana.

Sen nasilsin merak etmeden duramiyorum. umarim iyisindir iyi ol mutlu ol butun guzellikleri hakediyorsun. eger aci cekmem kefaret olacaksa senin mutluluguna tum kalbimle ben en buyugune raziyim acilarin, olumlerin. seni seviyorum melegim. hep sevecegim. beni sevme ama unutmada. ben seni asla unutmayacagim ve hep sevecegim.

[ Yorum Ekle | Arkadaşınıza Gönderin Arkadaşınıza Gönderin | Yazdır Yazdır ]

Şiir Hakkındaki Görüşler
  1  Gönderen : Ziyaretçi      Eklenme Tarihi : 2005-11-03 08:09:05     Puanlama :
Has anyone tried Hoodia?

I need to loose a few pounds been reading about hoodia product
and hoodia gordonii
, I dunno sounds kinda bogus to me...hope this diet
pills
site isnt off topic..

2004 Askisi.Net ©


Sayfa Üretimi: 0.04 Saniye

:: Askisi.Net 2004© ::