Askisi.Net
  Giriş or Kayıt Ol AnaSayfa Uye Girisi E-kart Siirler UyeResimleri AskHikayeleri ArkadaslikClubu Sohbet  
Seçenekler










 
Askisi.Net Uyeler Bölümü






 
Askisi.Net Linkler Bölümü






 
Askisi.Net Online Olanlar
Üyelik:
Son Üye: tutku
Bugün: 0
Dün: 0
Toplam: 2970

Ziyaretçi: 53
Üye: 0
Toplam: 53
 
Askisi.Net Online Sohbet
Messenger ©
Baglanmayi Bekliyor...
 
[ Ana Sayfa ]   [ Hikaye Gönder ]   [ Bütün Hikayeler ]   [ Arama Sayfası ]   [ En İyiler ]   [ Rasgele Hikaye ]

Gönderen :
   Askisi.Net
Okunma Sayısı :
   1316
Puanlama :
   
Hikayeye Puan Verin
  1 Puan
  2 Puan
  3 Puan
  4 Puan
  5 Puan
  6 Puan
  7 Puan
  8 Puan
  9 Puan
  10 Puan
Ask Kapiyi Calinca
Hep ozledigim, bekledigim askin boyle aniden kapimi caliverecegini, izin almadan yuregimde bir koseye yerlesecegini hic dusunmememistim. goz goze geldigimiz anda. basimdan asagiya buzlu su dokulmus gibi hissettim.

Bakislari icimi titretti, bilmedigim, tanimadigim bir dunyanin kapilari aciliverdi onumde... kimde, neydi, hangi sinifta ogrenciydi, daha once onu gormemistim. butun gun bu sorularla bogustum. ilk soku atlatip kendime geldigimde okulda onu aramaya basladim. gercegi ogrenmem hic zor olmadi tabii ki! suratima tokat gibi carpan gercegi...

O okulumuzda yeni gorev yapmaya baslamis bir ogretmendi cok genc oldugu icin ogrencilerden ayirt etmek mumkun degildi. boyle seyler yalniz filmler de olur sanirdim. oysa ben sirilsıklam asık olmustum. gozleri basimi dondurecek kadar guzel olan yalnizca adini ve ogretmen oldugunu bildigim biri, kisacik bir zamanda hayatimi degistirivermisti.

Ona asık olmam benim sucum muydu? insan hesap kitap yaparak asık olmazdi ki? tamam itiraf etmeliyim, ben pek normal biri degilim. baskalarina gore farkli yanlarim cok., ozellikle de ask soz konusuysa hicbir zaman siradan biri olmadim ama bu kez tamamen kaderdi. sonunda ona soylemeye karar verdim. madem asık olacak kadar cesaretliydim, soyleyecek kadar da cesaretli olmaliydim.

Soyledim. saskinligimi ifade edecek sozleri su an ben bulamiyorum. dusun bir kez, cat kapi bir ogrenci geliyor ve ?? ben sizi gordugum ilk andan beri seviyorum?? diyor. ne hissedersiniz bilemem ancak o bana karsi cok olgun, anlayisli davrandi. yaptigim cocukluklarla hayatini cehenneme cevirdigim halde sevgiyle yaklasti.. incitmemek icin cok ugras verdigini simdi anliyorum oysa o zamanlar cok incitmistim. bir gun bana hak vereceksin demisti evet onu anliyorum ve hak veriyorum. en dogrusunu yapti. zaman belki cilgin askimi bitirdi. ama ona olan saygim ve sevgim sonsuza kadar surecek

[ Yorum Ekle | Arkadaşınıza Gönderin Arkadaşınıza Gönderin | Yazdır Yazdır ]

Şiir Hakkındaki Görüşler
  1  Gönderen : Ziyaretçi      Eklenme Tarihi : 2004-12-03 14:38:20     Puanlama :
anlamadim

2004 Askisi.Net ©


Sayfa Üretimi: 0.04 Saniye

:: Askisi.Net 2004© ::