Askisi.Net
  Giriş or Kayıt Ol AnaSayfa Uye Girisi E-kart Siirler UyeResimleri AskHikayeleri ArkadaslikClubu Sohbet  
Seçenekler










 
Askisi.Net Uyeler Bölümü






 
Askisi.Net Linkler Bölümü






 
Askisi.Net Online Olanlar
Üyelik:
Son Üye: tutku
Bugün: 0
Dün: 0
Toplam: 2970

Ziyaretçi: 32
Üye: 0
Toplam: 32
 
Askisi.Net Online Sohbet
Messenger ©
Baglanmayi Bekliyor...
 
[ Ana Sayfa ]   [ Hikaye Gönder ]   [ Bütün Hikayeler ]   [ Arama Sayfası ]   [ En İyiler ]   [ Rasgele Hikaye ]

Gönderen :
   Ask_Melegi
Okunma Sayısı :
   926
Puanlama :
   Oy Kullanılmadı
Hikayeye Puan Verin
  1 Puan
  2 Puan
  3 Puan
  4 Puan
  5 Puan
  6 Puan
  7 Puan
  8 Puan
  9 Puan
  10 Puan
Gonderilmeyen Mektup (okumanizi Tavsiye Ederim.)
Biliyorsun,gayem sana zarar vermek,seni incitmek,kirip dokmek degildi.yilar yili aci cekmistim, istemedigin bir ortamdaydin ve sana ters dustugu halde yanlis seyler yapmistin.acina,yasam mucadelene ortak olup yuregimi yuregine,omrumu omrune katip seni mutlu edecektim

Ben senden sadece sana verdigim sevgiyi kabullenip ,bu sevgiyi yasamani istemistim yuregim tahti da taci da sana vermisti. yalniz seni istiyordu.yuregimde kalip saltanat surmek varken beni siradan bir seymisim gibi elinin tersiyle ettin. cok sevilmek bu kadar kotu muydu?gercekten boylesine agir miydi ki?

Sevgiye hasretim dedigini dusunuyorum da,kocaman bir igrenc oyu oynamissin. hayatima bilmedigim anlamlar getirmissin .gozum kapali hayatimi ortaya koydugum bir kumar oynamistim.yasini seni kazanacaktim,ya da kendimden ya gececektim .
Hem seni kaybettim ,hem de kendimden vazgececektim. var miydi boyle kimsesiz darmadagin olmak bicare kalmak ,var miydi?

Keske beni boyle odullendirecegine,hic odul vermeseydin. onca yuregi senin yuregine feda ettigim halde yuregin kocaman sevdami alabilecek kadar buyumedi.

Ben de sana buyuk bir sevgiyi vermekte diretiyordum. bu kadar direttigim icin beni bagisla... sevmek olumune cesaret, buzdan degil atesten yurek ister. adi uzerinde sevdaydi bendeki, zorda sevdayi buyutmek kolay degildi elbet. butun guzellikleri butun kainati seni sevmesi icin birine verseydin, yine de bu kadar sevilemezdin. hic kimsenin yuregi benim ki kadar buyuk ve deli olamaz.

Beni kirginliklarla celiskilerle, cevabi sende olan bir suru soruyla ve bitmek tukenmek bilmeyen ?? keske?? lerle biraktin. bana onca aci verdin ama yuregim dusman olamiyor. her gun alabildigine yaniyor, istesem de istemesem de seni ozluyor seni istiyor.

Yuregimi koparip atmak mumkun olsaydi hic dusunmeden koparip atardim. sevdan beni divane etti, beni asilestirdi, kendime sozum gecmiyor artik. basimi ellerimin arasina ne ilk ne de son alisim. ılk acim degil ama en buyuk acimsin. bir limandayim ve senin bindigin gemi coktan uzaklasip gitti. bunu kabullenemiyorum, zoruma gidiyor canimi acitiyor. sen yuregimde bir hasret en buyuk ve hic kapanmayacak bir yara olarak kalacaksin. yarim kalmisligim, unutulmazimsin. yuregimin sarayindan seni kovmuyor, taci da tahti da sensiz birakmiyor.

[ Yorum Ekle | Arkadaşınıza Gönderin Arkadaşınıza Gönderin | Yazdır Yazdır ]

2004 Askisi.Net ©


Sayfa Üretimi: 0.10 Saniye

:: Askisi.Net 2004© ::