Askisi.Net
  Giriş or Kayıt Ol AnaSayfa Uye Girisi E-kart Siirler UyeResimleri AskHikayeleri ArkadaslikClubu Sohbet  
Seçenekler










 
Askisi.Net Uyeler Bölümü






 
Askisi.Net Linkler Bölümü






 
Askisi.Net Online Olanlar
Üyelik:
Son Üye: tutku
Bugün: 0
Dün: 0
Toplam: 2970

Ziyaretçi: 29
Üye: 0
Toplam: 29
 
Askisi.Net Online Sohbet
Messenger ©
Baglanmayi Bekliyor...
 
[ Ana Sayfa ]   [ Hikaye Gönder ]   [ Bütün Hikayeler ]   [ Arama Sayfası ]   [ En İyiler ]   [ Rasgele Hikaye ]

Gönderen :
   Ask_Melegi
Okunma Sayısı :
   873
Puanlama :
   
Hikayeye Puan Verin
  1 Puan
  2 Puan
  3 Puan
  4 Puan
  5 Puan
  6 Puan
  7 Puan
  8 Puan
  9 Puan
  10 Puan
Bir Dostla Ask
Firtinali bir hayatin ortasinda birlestik. sen, kendine yakin buldugun insanlarin sana yaptigi hatalardan sıkayet ediyordun., bense uzun yillar acisini cektigim bir askin yaralarini sarmaya calisiyordum.

Iyi birer dosttuk, her seyi paylasir olmustuk. bu yakinlasmamizin kisa bir surede olmasina ragmen zamanim oyle tatli, oyle guzle geciyordu ki ben icimdeki kipirdanmalardan habersizdim.

Sanki ruyadaydim, gozlerimi actigimda dostlugun yerini ask almisti. kendimi tutamamistim iste. duygularima hakim olamamistim. sen benim askim, bense senin dostundum artik. sana asık oldugumdan habersizdin. ıcimdeki volkan oyle tasmisti ki patlamak icin sabirsizlaniyordu.

Sonunda o gun gelip catmisti. butun duygularimi butun hislerimi aciklamistim ben sana. sense bana sadece saskin bir ifadeyle bunlarin yalan ve sakadan ibaret olmasi icin yalvarmistin.

Bende sana bunlarin ne saka ne de yalan oldugunu ustune basa basa vurgulamistim. ıcim rahatlamisti. cunku bir insana ?? seni seviyorum ?? demek kolay bir is degildi. yurek isterdi. ben bu isi becerememistim ama sonucuna da katlanmak elimde degildi. cunku asil olan benim icin bugundu ve ben bugun sana soylemem gereken seyleri yarina birakmamistim. yarin boyle bir firsatin elime gececegini dusunerek butun her seyi aciklamistim.

Dunya fani her an her sey olabilir bizim dunyamizda... simdi icim cok rahat ama bir o kadar da huzursuzum. cunku bunlari sana anlatinca suclu ben oldum. simdi o eski gunleri ariyorum, hic sebepsiz, ani ayrilisin sokunu uzerimden atamamamin sonucundandir. ve zaman eskiden oyle guzel oyle tatli gecerken simdilerde, bin bir azap bin bir aciyla geciyor.

O gunun ustunden cok zaman gecti. simdi ben senden benim olmani degil bana biraz hak vermeni istiyorum. bana duydugun nefreti duygularimin ustunden cekmen icin yalvariyorum. bana ne kadar kizsan ne kadar nefret etsen de ben seni yine de seviyorum. duydun degil mi? seni seviyorum.

[ Yorum Ekle | Arkadaşınıza Gönderin Arkadaşınıza Gönderin | Yazdır Yazdır ]

2004 Askisi.Net ©


Sayfa Üretimi: 0.06 Saniye

:: Askisi.Net 2004© ::