Askisi.Net
  Giriş or Kayıt Ol AnaSayfa Uye Girisi E-kart Siirler UyeResimleri AskHikayeleri ArkadaslikClubu Sohbet  
Seçenekler










 
Askisi.Net Uyeler Bölümü






 
Askisi.Net Linkler Bölümü






 
Askisi.Net Online Olanlar
Üyelik:
Son Üye: tutku
Bugün: 0
Dün: 0
Toplam: 2970

Ziyaretçi: 66
Üye: 0
Toplam: 66
 
Askisi.Net Online Sohbet
Messenger ©
Baglanmayi Bekliyor...
 
[ Ana Sayfa ]   [ Hikaye Gönder ]   [ Bütün Hikayeler ]   [ Arama Sayfası ]   [ En İyiler ]   [ Rasgele Hikaye ]

Gönderen :
   Ask_Melegi
Okunma Sayısı :
   847
Puanlama :
   Oy Kullanılmadı
Hikayeye Puan Verin
  1 Puan
  2 Puan
  3 Puan
  4 Puan
  5 Puan
  6 Puan
  7 Puan
  8 Puan
  9 Puan
  10 Puan
Huzun Adasi, Duygu Gemisi
Seni tanidiktan sonra hep kizmisimdir zamana,ne cabuk geciyor diye...oysa simdi ben seni sensizlikle yasamaya mahkumum. ne de zor seni sadece ruyalarimda yasatmak...benim olmayacagini biliyorum.

Anlatsam sevgimi ,askimi karsiliksiz kalacagindan korkuyorum .agzindan cikacak bir ?hayir?cevabi inan ruhumu bedenimden ayiracak.

Yaninda golge olmustum,sen hic farkima varmamistin. her sabah yolunu gozler,dersten cikisini beklerdim. herkes mutlulugun tadini cikarirken ben ayriliklari ezberledim. oysa ben gozlerine bakip yuregine dalmak icin neler vermezdim...hic bu kadar caresiz kalmamistim. catlamis dudaklarin suya muhtac oldugu gibi ben de sana muhtacim.

Her gece hayaller kurardim. kurdugum hayallerde bile benim olmazdin. sabaha kadar uyutmazdin beni. gece gunduze kavusurken ben hala sana kavusamiyordum. yuregimi parcaladigin yetmezmis gibi simdide beynimi kemiriyorsun. dogmayi bekleyen gunes gibi bekliyordum seni...bikmistim artik aci cekmekten ve ayriliklari ezberlemekten. mutluluga hasret kalmisti yuregim,tam bes yil olmustu karsiliksiz askim baslayali...

Hicbir zaman cesaretli olamadim. yine ben senden habersiz, ben seni sensiz yasiyorum kardelenim. yillar cabuk gecti ben seni hayal bile edemiyorum. hayalin bile benden uzak...

Gecenlerde gordum seni, tam iki sene sonra. yuregim deli gibi carpti. ayakta duracak takatim bile yoktu. cocugunu elinde gorunce kendimden gectim. once gozlerim nemlendi, sonra usulca dokuluverdi. kirpiklerimin arasindan birkac damla yas. umutlarim bir film seridi gibi geciyordu aklimdan. sanki bir kagidin yanip ruzgarla savrulmasi gibi tum umutlarim yok oldu. olsun be kardelenim belki sana sahip olamamistim ama sunu bilmeni isterim ki, bende yarattigin seni benden kimse koparmaz.

[ Yorum Ekle | Arkadaşınıza Gönderin Arkadaşınıza Gönderin | Yazdır Yazdır ]

2004 Askisi.Net ©


Sayfa Üretimi: 0.04 Saniye

:: Askisi.Net 2004© ::