Askisi.Net
  Giriş or Kayıt Ol AnaSayfa Uye Girisi E-kart Siirler UyeResimleri AskHikayeleri ArkadaslikClubu Sohbet  
Seçenekler










 
Askisi.Net Uyeler Bölümü






 
Askisi.Net Linkler Bölümü






 
Askisi.Net Online Olanlar
Üyelik:
Son Üye: tutku
Bugün: 0
Dün: 0
Toplam: 2970

Ziyaretçi: 48
Üye: 0
Toplam: 48
 
Askisi.Net Online Sohbet
Messenger ©
Baglanmayi Bekliyor...
 
[ Ana Sayfa ]   [ Hikaye Gönder ]   [ Bütün Hikayeler ]   [ Arama Sayfası ]   [ En İyiler ]   [ Rasgele Hikaye ]

Gönderen :
   Ask_Melegi
Okunma Sayısı :
   879
Puanlama :
   Oy Kullanılmadı
Hikayeye Puan Verin
  1 Puan
  2 Puan
  3 Puan
  4 Puan
  5 Puan
  6 Puan
  7 Puan
  8 Puan
  9 Puan
  10 Puan
Mektupla Gelen Ask
Ben ozlem.19 yasindayim.arkadasliklar icin ilginc olabilen bir mektup kata loguna ozellik ve adres gonderdim.o zamanlarda askin varligina inanmiyordum.ızmir,hatay dan gelen bir mektup hayatimi degistirdi.ben de ızmir de oldugum icin bulusmaya karar vermistik .telefonun ardindan ertesi gun icin sozlesmistik.bulusmaya yarim saat gec kalmistim.ıleride hayatimi alt ust edecegini tahmin bile edemedigim esmer,uzun boylu,yakisıkli birisiyle karsilastim.

Anlastigimiz gibi sinemaya gidecektik ve selale filmine gittik.filmin baslamasina cok oldugu icin neskafelerimizi icerken sohbete daldik.onun gibi erkeklerin var olmadigini dusunurken saskinlikla onu dinliyordum.filmi izledik ve sahilde kola iciyorduk.hava soguktu,cikarip ceketini vermisti askim.....

Annesi ve kardesiyle tanistigimda onlarda cok sevmislerdi beni.tabii ki bende onlari...yasadigimiz eski kotu tecrubeleri,ask sandigimiz anlari unutmustuk.simdi bir parcam halini aldi her gun birlikteyiz....gerisini o anlatsin.

Adim baris.23 yasinda cok romantik biriyim ve asktan sevgiden kopmus oldugumu hissecigim zaman kendimi ozlemin yaninda buldum.bende oyle olacagini sanmiyordum.diger kizlardan farki yoktur diye dusunuyordum.daha oncede aski yasadim.yani oyle saniyordum. ask ozlemle yasanirmis. 3 aylik iliskimize ragmen birbirimizi fazla tanimadigimiza halde sevgililer gunun de evlenme teklif ettim. sahilde ve yildizlarin altindaydik. o da cevabini kocaman bir opucukle verdi. bu arada ilk bulusmamizda yarim saat degil 45 dakika beklemistim. o an bilseydim onu omrum boyunca beklerdim. 3 gun sonra nisan yuzuklerimiz takildi. 17,02,2002 tarihinde nisanlandik. simdi ben anlatiyorum. yani ozlem. ben ilkleri hep baris? ta yasadim. hayatimda ilk cicek veren erkek, elimi gercekten sevgiyle simsicak tutan ve beni gercekten kiskanan erkektir... onu buldugum ve onu sevdigim icin allah?a sukrediyorum. ınsallah evlenince sizlerle mutlulugumuz tekrar paylasiriz. umarim guzel ve kisa zamanda olusan sevgimiz, sonsuza kadar surer.

[ Yorum Ekle | Arkadaşınıza Gönderin Arkadaşınıza Gönderin | Yazdır Yazdır ]

2004 Askisi.Net ©


Sayfa Üretimi: 0.03 Saniye

:: Askisi.Net 2004© ::