Askisi.Net
  Giriş or Kayıt Ol AnaSayfa Uye Girisi E-kart Siirler UyeResimleri AskHikayeleri ArkadaslikClubu Sohbet  
Seçenekler










 
Askisi.Net Uyeler Bölümü






 
Askisi.Net Linkler Bölümü






 
Askisi.Net Online Olanlar
Üyelik:
Son Üye: tutku
Bugün: 0
Dün: 0
Toplam: 2970

Ziyaretçi: 30
Üye: 0
Toplam: 30
 
Askisi.Net Online Sohbet
Messenger ©
Baglanmayi Bekliyor...
 
[ Ana Sayfa ]   [ Hikaye Gönder ]   [ Bütün Hikayeler ]   [ Arama Sayfası ]   [ En İyiler ]   [ Rasgele Hikaye ]

Gönderen :
   Ask_Melegi
Okunma Sayısı :
   903
Puanlama :
   Oy Kullanılmadı
Hikayeye Puan Verin
  1 Puan
  2 Puan
  3 Puan
  4 Puan
  5 Puan
  6 Puan
  7 Puan
  8 Puan
  9 Puan
  10 Puan
Simdi Bir Sansim Daha Var
Filiz? le okuldan arkadastik.o ıstanbul? luydu. bense tasradan okumaya gelmis bir genc. bir arkadasla paylastigim ev surekli kalabalik olurdu. arkadaslar surekli gelip gider, sarkilar soylenir, ickiler icilir, kisacasi her gun ayri bir samata yasanirdi.

Bu grubun icinde filiz? de vardi. filiz? e karsi bir seyler hissediyordum ama eski sevgilimin etkisinden de kurtulamiyordum. ayrilmamiza ragmen hala onunla telefonlasiyor, hatta arada bir gorusuyorduk. filiz? le birlikte olmak hosuma gitse de bu yuzden bir turlu duygularimdan emin olamiyordum.

Sonunda eski sevgilimle telefonda yasadigim muthis bir kavganin sonucunda bu isin tamamen bittigine karar verdim. ertesi gun de filiz? e duygularimi soyledim.

O da benden bir atak bekliyormus. biz artik iki sevgiliydik. 2 ay ruya gibi gecti. hemen her gun birlikteydik ve cok mutluyduk. 2 ay sonra gelen bir telefon butun hayatimi degistirdi. arayan eski sevgilimdi ve beni cok ozledigini, bensiz yapamayacagini soyluyordu.dayanamadim ve bulustuk. ben o ozlemin etkisiyle oracikta evlenme teklifi ettim. kabul etti.

Ancak ertesi gun aklim basima geldi. ama artik bu yola cikmistim. bir yandan evlilik hazirliklarini surduruyor, bir yandan da filiz? e bunu nasil soyleyecegimi dusunuyordum. evlenmeme bir gun kala filiz? e sadece sunu soyleyebildim: ben gidiyorum... filiz anladi, sadece mutluluklar diledi ve hayatimdan oylece cikip gitti.

Benim evliligim 5 yil surdu. bosandiktan bir kac ay sonra bir markette alisveris yaparken gordum onu. oyle guzellesmisti ki... ayak ustu birkac kelime konustuk. benim de tanidigim biriyle evlenmis. mutluymus. benim evliligimi sordu, ?bosandim? dedim. o an gozlerinde gordugum aciyi tarif edemem. bana sadece ?ınsan her zaman dogru karar veremiyor degil mi?? dedi ve yine kaybolup gitti...

Aradan 4 yil daha gecti. buyuk bir tesaduf sonucu filiz? in telefonunu buldum. aradim, konustuk. o da bosanmis. once uzuldum ama simdi seviniyorum. bu bizim icin yepyeni bir sans olabilir. bu yillardir yasayamadigimiz aski yasama sansi verebilir. bazi seyleri tamir etmek cok zor olacak ama ben bunu goze aliyorum. bir zamanlar kacirdigim firsati bir daha kacirmak istemiyorum. cunku onu cok seviyorum...

[ Yorum Ekle | Arkadaşınıza Gönderin Arkadaşınıza Gönderin | Yazdır Yazdır ]

2004 Askisi.Net ©


Sayfa Üretimi: 0.06 Saniye

:: Askisi.Net 2004© ::